Πόρτες ασφαλείας Διπλής Θωράκισης GRDOORS

 
Τα βασικά μοντέλα της GRDOORS που αφορούν πόρτα διπλής θωράκισης είναι GR15, GR19, GR21, με γαλβανισμένη λαμαρίνα για την αποφυγή σκουριάς, ηλεκτροσυγκολλημένους μεντεσέδες βαρέως τύπου σε κάσα και πόρτα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο.

Και τα τρία μοντέλα θωρακισμένης πόρτας διαθέτουν κάθετους και οριζόντιους σιδερένιους δοκούς ανάμεσα στη διπλή θωράκιση, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αντοχή και κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας γενιάς με defender και μικρό κλειδί. Με πετροβάμβακα για ηχομόνωση, θερμομόνωση και λάστιχα στη πόρτα και στην κάσα περιμετρικά.

Με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ερχόμαστε στο χώρο σας, αξιολογώντας και μετρώντας τις διαστάσεις της πόρτας που πρέπει να τοποθετηθεί, αναγνωρίζοντας την ευθύνη που έχουμε απέναντι σας.

Χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα υλικά (χαλύβδινες μασίφ βέργες και τσιμέντο περιμετρικά στην τοιχοποιία) για την καλύτερη δυνατή στερέωση της πόρτας, σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία της εταιρείας μας.
 
 
 
 
Κλειδαριές - Πόρτες ασφαλείας GRDOORS
 
Δημητρίου Γούναρη 31
16562 Γλυφάδα
 
Τηλέφωνο: +302109635555
 
Κινητό τηλέφωνο: +306982033333